8.5.2024


Tervetuloa MiiTec Oy yrityksen kotisivuille!


Olemme pohjoiskarjalainen vuonna 2007 perustettu kone- ja laitesuunnitteluun erikoistunut yritys.

Suunnittelussa käytämme nykyaikaista 3D CAD Solidworks-ohjelmistoa, jonka avulla saamme tehtyä FEM-lujuustarkastelun tuotteen optimoimiseksi. Tietokoneella tehdyn mallin avulla tuotteen toimivuutta voidaan simuloida jo ennen tuotteen fyysistä valmistusta. Ohjelmistoilla voidaan suorittaa eri osien liikeratojen tarkastus sekä tuotteen visuaalisuus voidaan huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Tuotekehitysprojektit teemme vuosien kokemuksella valmistavasta teollisuudesta. Tuotekehitys aloitetaan asiakkaan sekä loppukäyttäjän toiveista ja vaatimuksista tuotteelle. Tuotekehitysprojektit toteutetaan asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä, jolloin projektit saadaan toteutettua eri osa-alueita tehokkaasti hyödyntämällä ja tuote sovitun aikataulun mukaisesti markkinoille. Tuotekehityksessä otetaan jo suunnittelussa huomioon materiaalien ja valmistuksen aiheuttamat kustannukset, näin saadaan kustannustehokas tuote, joka täyttää sille asetetut vaatimukset sekä asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeet.

Jo suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon tuotteelle kustannustehokkaat menetelmät eri tuotannonvaiheisiin.

Teemme myös valmiista tuotteista tai yksittäisistä osista 3D-mallinnuksen, jonka avulla saamme tehtyä tuotteesta valmistuspiirustukset ja näyttäviä kuvia tuotteesta/osasta eri käyttötarkoituksiin.

Konesuunnittelu ja mekaniikkasuunnittelu on ydinosaamistamme, unohtamatta ohutlevysuunnittelua tai teollisuuden raskasta teräsrakennesuunnittelua.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, mikäli sinulla on idea tuotteesta tai tarvitset apua tuotekehitysprojektiin!


Hyvää kesän odotusta!


23.11.2023

Lisättiin tuote välilehti, jossa on myytävänä meillä valmistettuja tuotteita.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kura-allas

sai kunnian olla ensimmäinen myyntiin tullut tuote, lisäämme valikoimaa jatkossa.


Käykää tutustumassa "ostohousujen" kera tuotteisiimme.


Alla linkki tuotesivulle:


MiiTec tuotteet2.6.2023

UUSI PALVELU PDF
11.01.2023

Uusi vuosi lähti liikkeelle!

Mitä teräksisiä ideoita tälle vuodelle?

Ota yhteyttä panu.miinalainen@miitec.fi

Kiitos Asiakkaillemme ja jokaiselle mukana kulkijalle!03.01.2022


Hei

Töitä tarjolla!

Etsitään osaajaa projektiluontoiseen työhön. Teknistä suunnittelua ja piirtämistä erilaisten teräsrakenteiden ja koneiden osalta. Vaatimuksena perustiedot solidworks 3D ohjelmistosta. Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy. Ota yhteyttä panu.miinalainen@miitec.fi


31.12.2021


Viimeistä päiviä viedään kuluvaa vuotta.

Kiitos Asiakkaillemme ja jokaiselle mukana kulkijalle!

Toivottavasti voimme auttaa myös jatkossa Teitä ja varsinkin Sinua! Hyvää tulevaa vuotta 2022. Terveisin Panu Miinalainen, MiiTec Oy
19.10.2021


Logo päivitetty!08.04.2021


Hei, joko olette MiiTec:in asiakas?


Nyt viimeistään kannattaa ottaa yhteyttä ja liittyä meidän asiakkaaksemme!

Olemme olleet pitkäaikainen kumppani jo usealle asiakkaalle! Yli 10 vuotta kestäneet asiakassuhteet kertovat omaa positiivista kieltä luotettavuudesta, osaamisesta ja toimitusvarmuudesta! 22.12.2020


Hyvää Joulua Ja Onnellista Uutta Vuotta 2021!


Vuosi 2020 lähenee loppuaan ja haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteistyöstä. Vaikka vuosi on ollut haastava, se on ollut myös antoisa. Monia erilaisia projekteja olemme saaneet tehdä. Jaksetaan vielä hetki, koronan kurimus tulee helpottamaan aikanaan. Se on vissi ja varma Se!

Uskon, että moni pystyy samaistumaan, myös meille tämä vuosi on tuonut uusia tapoja tehdä töitä! Mm. etätyöt on lisääntynyt, tekniikka niiden toteuttamiseen on yleistynyt, palaverit on entistä useammin pidetty etänä. Vaikka toivomme, että uudet työtavat jäävät käyttöön myös tulevaisuudessa, niin livetapaamiset tulee aina olemaan tärkeitä. Niitä odotamme, Ihmiset ennen kaikkea!

Vielä kerran, Kiitos teille Asiakkaat!

Nyt rauhoitutaan vähäksi aikaa Joulun viettoon ja 4.1.2021 jatketaan duuniloita
28.04.2020

Pyrimme hyödyntämään korona-aikaa toiminnan kehittämiseen. Palkkasimme toisen työntekijän projektityöhön laatimaan markkinointilistaa yms. Lisäksi nettisivuille on tulossa uudenlainen konsepti kauppasivulle.


31.12.2019


Viimeisiä päiviä viedään kuluvaa vuotta ja vuosikymmentä. Miten nopeasti aika vierähtikään taas kerran. Vuosi on jäänyt mieleen useista eri syistä. On ollut mm. toimipaikan muutto, työntekijän palkkaus ja verkostojen vahvistamista. Toimiminen työnantajana on ollut mieleenpainuvia asioita. Lisäksi monenlaisia projekteja on eri yhteistyökumppaneiden kanssa viety läpi. Haluankin kiittää Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita isolla Kiitoksella, ilman Teitä mikään ei olisi mahdollista. Vuosikymmenen loppu päättää myös 12 vuotta kestäneen elinkeinoharjoittajan taipaleen. Näin yksi aikakausi päättyy ja uusi alkaa, kun toiminta jatkuu MiiTec Oy:nä. Muutos ei toki aiheuta muuta kuin parannuksia toimintaamme. Esim. panostamme edelleen tehokkaampaan suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Tarkoitus olisi mm. parantaa tuotteen koko elinkaaren hallintaprosessin tietämystä entisestään. Lisäksi lean:in sisäistäminen yrityksen prosesseihin jatkuu vielä.

Toivottavasti voimme auttaa myös jatkossa Teitä ja varsinkin Sinua! Hyvää tulevaa vuotta 2020. Terveisin Panu Miinalainen, MiiTec Oy05.12.2019


MiiTec:illä käännetään uusi sivu ja lähdetään kohti tulevaa uusin eväin.

Jatkamme toimintaa MiiTec Oy yrityksenä!

Muutos ei aiheuta käytännön muutoksia toimintaan, toki kehitämme toimintaa asiakaslähtoisesti parempaan suuntaan.

Hankimme mm. Solidworks suunnitteluohjelmalle yhden pysyvän lisenssin lisää entisten Solidworks ja Autodesk Inventor lisenssien rinnalle. Ja Lean projektia jatketaan edelleen.


Kiitos nykyisille asiakkaille kuluvasta vuodesta ja uudet toivotamme tervetulleiksi!


19.10.2019

Päivitetty käyntiosoite: Kaislakatu 6, 80130 Joensuu. Tervetuloa!


06.10.2019

Muutimme Joensuuhun lokakuun alkupuolella. Uusi osoite on Kaislakatu 6, 80130 Joensuu. Tervetuloa tutustumaan!


10.09.2019

Insinööri Matti Partanen on aloittanut meillä kone- ja laitesuunnittelijana. Matilla on laaja kokemus vastaavista tehtävistä. Tervetuloa Matti MiiTec Oy:lle.


08.05.2019

Kiitos kaikille hakijoille! 


15.04.2019

Haetaan osa-aikaista työntekijää suunnittelijaksi. Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Alla linkki mol.fi työpaikkailmoitukseen:

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9926121?locations=Pohjois-Karjala&announced=3&leasing=0&english=false&sort=1


29.03.2019

Nettisivut päivitetty! Lukekaahan tarkkaan mitä löytyy sivuilta ja tottakai saa/pitää ottaa yhteyttä kysyäkseen lisää tietoa.20.12.2018


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kulunut vuosi on ollut työntäyteinen ja antoisa. Paljon on menty eteenpäin ja toimintaa kehitetty. Kiitos kuuluu teille asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Ja kiitos kuluneesta vuodesta jokaiselle mukana olleille. Jatketaan ensi vuonna samalla kehityksen tiellä!


30.10.2018 Toimistotila haussa!

Etsitään uutta toimitilaa Ylämylly-Joensuu alueelta. Haussa 1-2 huoneen toimistotilat.

Nykyisen vuokratilojen toimintojen alas-ajon vuoksi:

http://www.lipertek.fi/-/ylamyllyn-yritystalo-kayttoikansa-paassa


Tarjoa: panu.miinalainen@miitec.fi